Free Classifieds at AUNetAds.com - View Item Content by ID 1248669

AUNetAds > Health & Beauty > Fitness > Item ID 1248669

Item ID 1248669 in Category: Health & Beauty - Fitness

Cannot view this item. It could be pending, expired or deleted.
Below item is randomly selected from the same category and may have similar content.

Crossfit: mythen en waarheden over een hoogwaardige praktijk die niet geschikt is voor alle doelgroe


Free Online Advertising
Free Internet Web Site Advertising.


UK Free Classifieds
United Kingdom Free Ads Website.
100% Free Ad Posting.


Canada Free Ads
Popular Online Classifieds in Canada.
No Sign up, No Email Required to Post.

Hoewel sporten altijd welkom is, zijn er activiteiten waarvoor voorafgaande training vereist is en die zonder basiskennis en goede begeleiding gevaarlijk kunnen worden voor de gezondheid. Waar moet aan worden gedacht voordat u begint en wie kan het niet, volgens experts
Hoewel CrossFit aanvankelijk werd gebruikt als een techniek om het Amerikaanse leger te trainen, zijn er tegenwoordig overal ter wereld officiele dozen

Train tot het uiterste, zoek naar vermoeidheid, verzadiging, verbeter het cardiovasculaire en spieruithoudingsvermogen. De uitdaging in CrossFit is om overwin jezelf dag na dag.

De discipline die Greg Glassman, een student en gymnast, die vanuit zijn ervaring in de competitiesport en zijn interesse in bodybuilding op zoek was naar een nieuwe benadering van training, zich begon te ontwikkelen, zette zijn eerste stappen in 1974 in Zuid-Californie.

Daarnaast, "in een CrossFit-klasse kunnen er tussen de 15 en 20 mensen zijn die zeer complexe technieken moeten voltooien, trainen op een limiet van stress, vermoeidheid en vermoeidheid (omdat dat de praktijk is), proberen om doelen in de kortst mogelijke tijd te bereiken - wat impliceert dat snelheid nodig is - en dat alles gecorrigeerd door een enkele leraar of coach, die vaak zowel technisch als pedagogisch vermogen mist om de instructeur deze technieken te perfectioneren ".

In die zin benadrukte hij dat " het is geen activiteit voor mensen met reeds bestaande cardiopulmonale of chronische skeletspieraandoeningen zoals als spinale problemen (hernia, botsingen, ernstige asafwijkingen zoals scoliose)." "Het is handig voor mensen met reeds bestaande chronische musculoskeletale pathologieen om een ??consult met een traumatoloog te hebben om te bepalen of CrossFit mogelijk is volgens het antecedent," hij raadde aan.

Related Link: Click here to visit item owner's website (0 hit)

Target State: All States
Target City : All Cities
Last Update : 24 May 2020
Number of Views: 25
Item  Owner  : Lea
Contact Email: (None)
Contact Phone: (None)

Friendly reminder: Click here to read some tips.
AUNetAds > Health & Beauty > Fitness > Item ID 1248669
 © 2020 AUNetAds.com
2020-05-27 (0.095 sec)